Akció!

Templomos Csepp

7,100Ft


ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY 100 ML

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet N. száma:  OGYÉI/25465/2020
A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala által Védjegyzett Termék ®
A Templomos Csepp ® összetevői:
PQQ + Ubikinon- C és D3-vitamin, Szelén , Moringa (Csodafa) , Egynyári Üröm – Artemisia Annua , Agricus Blazei (Az élet gombája) , Orvosi Aloë Vera kivonat, Kende Olaj, Mentaolaj, erdei gyümölcs . A csepp erősen koncentrált növényi eredetű kivonatok egyedülálló ötvözete. Éppen ezért a készítmény nem csak maximálisan hatékony, de teljes mértékű biztonságot is nyújt. A termék  korlátozott számban, online csak itt rendelhető 2022 január 1 után is!
Online üzletünkben az ünnepek alatt is minden nap rendelhető!  Ünnepi szállítási rend >>

Kategória:

Leírás


A Templomosok valódi titka:

A Templomos Csepp ®

Több mint tíz év kutatás előzte meg a Templomosok Elixirjének modern változatának elkészítését a 800 éves tradicionális Elixir Hierusalem receptje alapján. /Puskás A. Sándor a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének tagja/

Levéltárak, helyszíni kutatások, gyógyfüvek keleti és nyugati szakértői, gyógyszerészek közös munkájának gyümölcse a Templomos Csepp. A Csepp kizárólag biotermesztésű, vegyszermentes alapanyagok használatával, manufakturálisan a Byorigin Pharma laboratoriumában készült gyógyszerészek által. Minden termék kézzel csomagolt manufaktúránkban. Főgyógyszerészünk, kutatás és a csepp laboratóriumi vezetője: Dr. Sárkány Ferenc.

A Templomos Csepp ® összetevőiről, hatásairól, a csepp összetett védelmi rendszeréről olvashat lejjebb 

PQQ + Ubikinon- C és D3-vitamin, Szelén ,  Moringa ( A Csodafa) , Egynyári Üröm – Artemisinin (Isten Fája), Agricus Blazei (Az élet gombája) , Orvosi Aloë Vera kivonat, Kende Olaj, Mentaolaj, erdei gyümölcs .
Szelén,  foszfor-, cink-, vas-, kálium-,  réz-, és a magnézium tartalom .
A-, B2,  B6-, B12-, E- és K- vitamin, M-P Vitaminok. Omega-3, Quercetin, Artemisinin, számos antioxidánst és flavonoidot , béta-karotint,  kvercetint és a klorogénsavat, izotionátokat is tartalmaz.

A csepp összetevőinek egyes hatásairól:

 • Évszázadok óta bizonyított hatású összetevők
 • Magyarországon bevizsgált biztonságos termék
 • Általános fáradtság panaszainak javítására használta a REND és fertőzések utáni tünetek kiegészítő kezelésére!
 • A vírusok elleni védelem egyik leghatékonyabb eszköze lehet. (pl.D3, Artemisin )
 • A gyors és hegmentes sebgyógyulás elősegítésére is használták a Templomos Rend gyógyítói
 • Bőr és haj regeneráló hatása pár hét után látványos eredményeket mutathat! Anti Age szérum hatású összetevők
 • Akut és krónikus betegségek kiegészítő terápiájaként segíthetnek
 • Gyulladásgátló hatású összetevők
 • Csökkentheti a rosszindulatú megbetegedések kialakulásának esélyét pl. az Artemisinin -Egynyári Üröm
 • Meglévő  rosszindulatú elfajulások kezelésében is segíthetnek az összetevők a hagyományos orvosi terápia mellett ( Egynyári Üröm -Artemisia Annua – Agricus Blazei)
 • Gyulladások, fertőzések szív és máj problémák esetében is hatékonyak lehetnek az összetevők
 • Megelőzésére vagy kezelésére, gyomor és májbetegség, vesekárosodás, gombás fertőzések , emésztési panaszok és fertőzések esetén is használható kisegítő terápiaként
 • Gyulladás gátló vegyületek és Antioxidánsok tárháza
 • Egyensúlyban tarthatja a hormonokat és lassíthatja az öregedés hatásait. Együttesen képes lehet ellensúlyozni az agy öregedését. Nőknél a változó kor tüneteit kezelheti.
 • Szentelt termék. Sacrum Argumentum. Szentelés>>
 • A Templomos Rend szerint az egészséges , hosszú élet elixirje
 • Teljesen természetes organikus alapanyagokból készült
 • Nincsenek mellékhatások
 • Fogyasztás előtt felrázandó! ( A csepp gyógynövényeket tartalmaz amelyek apró szemcsékként is jelentkezhetnek)
 • A Csodapatika elkötelezett amellett, hogy csak az általunk is ismert, megbízható biotermesztőtől, független minőség ellenőrző szervezet által bevizsgált alapanyagokból laboratóriumi körülmények között, gyógyszerész szakember által készített terméket forgalmazunk!
( Gyógyszerészeti, egészségügyi tanács : info drsarkany.hu06707738100
Hétköznap 12-18 h Vásárlás, termék info, szaktanácsadás  : info csodapatika.com  vagy : 06707581695 )

Vélemények a Templomos Cseppről Oldal

A TV riportja a cseppről és készítéséről:

Mit tartalmaz A TEMPLOMOS CSEPP ®?

Az immunrendszer bármely betegséget, kórokozót le tud győzni, ha megfelelő és felkészült állapotban van ebben segít a cseppben található koncentrált nővényi hatóanyagok egyedülálló ötvözete. A Csepp összetevőiről, az összetevők hagyományosan használt egészségre gyakorolt hatásáról, a csepp összetett védelmi rendszeréről itt olvashat:

A C-vitamin és a növényi kivonatokban, gombakivonatban lévő természetes antioxidáns hatású anyagok igy a C-vitamin is hozzájárulhatnak a normál anyagcsere működéshez. A c-vitamin azaz az aszkorbinsav hozzájárul szervezet egészségének megőrzéséhez, támogatja az immunrendszer működését. Szent-Györgyi Albert 1937-ben kapott Orvosi Nobel díjat a C vitamin felfedezéséért.

A D3-vitamin részt vehet az immunrendszer normál működésében, a csontok, izmok és fogak normál növekedésében. A vírusok elleni védelem egyik leghatékonyabb eszköze.  Tehát a torokfájás, nátha, megfázás, influenza , láz esetén is fontos a C- vitamin mellett a D-vitamin ,D3, a normál immunrendszer működéséhez, mely segíti szervezetünket a betegségek legyőzésében.

A PQQ-antioxidáns-tól mentes sejtek a mitokondriális diszfunkció jeleit mutatják, azaz a szervezet betegségekre való kitettségét növelik. A PQQ tehát támogatja az új mitokondriumok kialakulását, fejlődését, ezáltal pedig az energiatermelő és energiatároló folyamatokat, amik szoros összefüggésben vannak az öregedés késleltetésével. Olyan hatást vált ki melyet a testmozgás és a kalóriabevitel erős korlátozása tud csak kiváltani. A PQQ hatásairól részletesen >>

Ubikinon közvetlenül vesz részt a sejtek energetikai anyagcseréjében és fejlődésében, a sejtek mitokondriumait is védhetik az oxidatív stressztől.
Az Ubikinon azaz koenzim Q szív és érrendszeri hatása három fő tulajdonságának tulajdonítható. Egyrészt fontos szerepe van a sejtek energiatermelésében, csökkenti az oxidációs folyamatokat a vérben és javítja az érfal működését. 


A SZELÉN
hiánya is állhat a háttérben az általános fáradtság panasza mögött és néhány hematológiai megbetegedés kiváltója  (vérszegénység ). A szelénnek legfontosabb szerepe az antioxidáns tulajdonságából következik, amelynek köszönhetően képes az oxidatív stressz mérséklésére. Az antioxidáns védelemmel kapcsolatos a szelén immunrendszert erősítő tulajdonsága. Számos daganattípus esetében igazolták, hogy a szelén gátolja a kialakulást, illetve az egészséges sejtek számára védekező eszközt jelent. A szelénnel kapcsolódott glutationt a daganatsejtek nem képesek felvenni, ezáltal gyengül az oxidációval (vagyis a károsító kémiai stresszel) szembeni védekezőképességük.

Az ARTEMISIA Annua azaz EGYNYÁRI ÜRÖM népies nevén az Isten fája az Artemisininről mára a tudósok bebizonyították, hogy ez a csodálatos növény nagyon hatásos a rosszindulatú elváltozások elleni küzdelemben is a csodálatos antivirális hatása mellett. ” A természetben megtalálható az egynyári üröm nevű ritka növény, hatása bizonyítottan 1200-szor jobb, mint akár a hagyományos terápia !!” – mondta a füvesember. Az artemisinin sikerrel kecsegtet a  gyógyításában , ugyanis betegek testéből származó szöveteken végzett kísérletek során a kutatók azt az eredményt kapták, hogy az artemizinin, in vitro 1200-szor több beteg sejtet pusztít el,  -(wikipedia) Figyelem! Összesen több mint 400 ürömfaj létezik nem összetéveszteni! Mint növényben kevesebb a felhasználható artemisinin, még ha porítják is ( tea, kapszula)! Csak az egynyári üröm kivonatban van elég artemisinin. Az artemisinin gyógyászati felfedezéséért Tu Ju-ju orvos, kutató  2015-ben orvosi Nobel-díjat kapott .  Az Artemisinről bővebben>>>

A MORINGA azaz a Csodafa főbb hatása

A Moringa, amelyet a Csodafának is neveznek, egy ritka tápanyag-erőmű, amelyben a természetben előforduló vitaminok (90 vitamin!), ásványi anyagok és minden nélkülözhetetlen aminosav komplex sorozatát tartalmazzák, ideértve a fontos fitoszápokat, többszörös antixinokat, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő anyagokat és omega-3 olajat is! Erős toxin-semlegesítő! Pozitív hatással van a máj és veseműködésre, de még a depresszió ellen is hatásos, a bőr, a haj és a körmök állapotán is javíthat. Magas foszfor-, cink-, vas-,  kálium-,  réz-, és a magnézium tartalma is. Vitaminok közül pedig az A-, B6-, B12-, E- és K-vitaminban bővelkedik. Bővebben a Moringáról >>>

AGRICUS BLAZEI – Mandulagomba – Cogumelo de Deus ( Isten gombája) más néven az Élet gombája : rosszindulatú sejtelváltozást  gátló hatásáról ismert , jó védelmet nyújt a sejteknek és azok génállományának a méreganyagok káros hatásaival szemben. A mandulagomba gyulladásgátló és allergiaellenes tulajdonsága is közismert! !  Természetes HIV-vírus elleni szernek is tartják. Csökkenti a vérzsír- és a koleszterinszintet!
Tartalmaz még : Kálium, kalcium, nátrium, vas, foszfor, réz, folsav, biotin, niacin és egyéb, igen fontos aminosavakat, illetve számos B-vitamin, E-vitamint és D-vitamint!
Bővebben az Agricus Blazei M-ről>>>

KENDEMAG OLAJ : tele van antioxidánsokkal és esszenciális zsírsavakkal, omega-3-mal és omega-6-tal. Ideg és sejtvédő, valamint erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik.

Tartalmaz még többek között alfa-linolénsavat és gamma-linolénsavat is. Ezek gyulladáscsökkentő hatásokkal bírnak, így segíthetnek megelőzni azokat a tüneteket, melyek a krónikus betegségek okozta mikroszkopikus gyulladásokkal járnak együtt. Ezen kívül az immunrendszerre, az anyagcserére és a hormonális rendszerre is kiegyensúlyozó, serkentő hatással van a kendemag olaj. A gamma-linolénsav főként a hölgyek egészségére lehet jó hatással, például enyhítheti a PMS, illetve a menopauza kellemetlen tüneteit egyaránt. 

ALOE VERA (Orvosi) Több tanulmány is arra az eredményre jutott, hogy az aloe vera erősíti az immunrendszerünket, így akár asztma, rák vagy HIV-fertőzés esetén is bátran alkalmazzák a szokványos kezelések kiegészítéseként. Antibiotikus és antivirális hatásának köszönhetően továbbá támogatja az immunvédelmünket az olyan fertőzésekkel szemben, melyeket különféle baktériumok vagy vírusok okoztak. Sőt, még a közismert candida gomba ellen is hatásos az aloe vera. (BENU)

Mentaolaj : Görcsoldó  és  antibakteriális hatású, amely emésztési zavarokban, puffadás  esetén,  valamint  az  epehólyag  és  az  epevezeték  gyulladásos  betegségeinek kezelésére  is  alkalmazható.

Erdei gyümölcsök:  A vadon termő erdei gyümölcsök nem csak igazi vitaminbombák ,hanem rengeteg ásványi anyagot, rostot és nyomelemet is tartalmaznak, továbbá gazdagok olyan fitokémiai anyagokban, antioxidánsokban amelyek létfontosságúak a szervezet normális működéséhez.

A Templomos Csepp pontos receptúrája titkos, annak egy példánya Santiago De Compostelában , Szent Jakab sírjának városában van letétbe helyezve.

Alkalmazás, adagolás:
A Templomos Csepp
étrend-kiegészítő készítmény szokásos adagja felnőtteknek napi 3ml (adagoló kanál a termék dobozában)

Figyelmeztetés :
Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!
Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó!
Fogyasztás elött felrázandó!  A termék természetes gyógynövény kivonatokat tartalmaz, ezért üledék,
vagy pelyhes csapadék kiválhat. A kivált növényi rostok a termék minőségét nem befolyásolja!
A Templomos Csepp 12 éves kortól vagy 45 kg testsúly felett alkalmazható!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem javasolható gyógyszer vagy bármely hagyományos terápia helyett, esetleg azok kiegészítőjeként!
Kérjük konzultáljon kezelőorvosával!

A TEMPLOMOS TITOK (Életmód, étkezés, a templomos csepp története ) ITT >>> 

Vélemények a Templomos Cseppről >

 

Facebook

További információk

Tömeg 0.3 kg