Akció!

LIPOSOLIS LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN

6,477Ft

Rendelhető! Tökéletes hasznosulás!

LIPOSOLIS – LIPOSZÓMÁS C-VITAMIN  :

30.000 mg egyedi liposzómás balraforgató* ,biológiailag aktív, növényi szervezetek által biotechnológiai úton előállított természetes C-Vitamin.
A mediterrán napfény erejével!

MEDITERRÁN BODORRÓZSÁVAL , CSIPKEBOGYÓVAL,
BíBOR KASVIRÁGGAL ( Echinacea )

+CINK, MAGNÉZIUM ÉS SZELÉN

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY 300 ML

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Engedélyszáma :  OGYÉI/66172-1/2021

A Dr. Sárkány márkanevet és/vagy logot viselő termékek szakszerűen, gyógyszerészi szakma szabályai szerint készülnek, ezért biztonságosak, hatékonyak és megbízhatóak.
Dr.Sárkány – szakértelem – felelősség – minőség

Kategória:

Leírás

  • Kiváló íz
  • Magas hatóanyagtartalom
  • Bioformula
  • Minőségbiztosított
  • Gyógyszerészi termék
  • 1000mg C-Vitamin/dózis
( Gyógyszerészeti, egészségügyi tanács : info drsarkany.hu06707738100
Hétköznap 12-18 h Vásárlás, termék info, szaktanácsadás  : info csodapatika.com  vagy : 06707581695 )

Egyetlen üveg LIPOSOLIS  30.000 mg egyedi liposzómás C-vitamint-, ezenkívül Mediterrán bodorrózsa, Csipkebogyó , bBíbor kasvirág teljes kivonatát , cinket, magnéziumot és szelént tartalmaz liposzómás formában.
Egyedi, biológiailag aktív, balraforgató* ,növényi szervezetek által biotechnológiai úton előállított természetes C-Vitamin.

A liposzómás formula biztosítja a hatóanyagok teljes, szinte tökéletes felszívódását és hasznosulását.
A liposzómás összetevők a vékonybélből közvetlenül felszívódnak , és a teljes hatóanyag tartalmukat eljuttatják a sejtekhez. A sejthártya és a liposzómális burok egyesül egymással, így a vitaminok egyből a sejtekbe jutnak.

* Balraforgató C-vitamin: teljes vitaminhatással csak az ún. „balraforgató”, az L-aszkorbinsav rendelkezik, a jobbra forgató és egyéb kémiailag rokon vegyületek („szintetikus” c-vitaminok) nem, vagy csak kismértékben hatásosak. Onnan kapta nevét, hogy vizes oldata balra forgatja el az őt megvilágító ún. lineárisan polarizált fény polarizációs síkját.

Ne feledkezz meg róla :  Akár már egy napnyi kihagyás is jelentős visszaesést eredményezhet! 

További öszetevőkről:

MEDITERRÁN BODORRÓZSA Cistus Incanus –  a hagyományos orvoslásban már az ókortól kezdve használják. A magas cserzőanyag tartalmának köszönhető nagyon magas polifenol tartalma miatt erős antioxidáns – semlegesíti a szabadgyököket. Megakadályozhatja a vírusok bejutását a sejtekbe, ezzel gátolva azok szaporodását és elterjedését a szervezetben. Felső légúti megbetegedésekben használva is igazán hatékony, magas antioxidáns tartalmának köszönhetően erős gyulladáscsökkentő , immunerősítő.
A szervezet több fontos támadáspontjának gátlásával segíti az új vírusok, az influenza és más légúti fertőzések kialakulását. Segíti a megelőzését illetve csökkenti a tünetek súlyosságát.